We have made necessary updates to our Terms of Use and Privacy Policy. You can view the full details here: Terms of Service and Privacy Policy. The new terms and privacy policy go into effect on August 10th 2016, your continued use of myMoleskine confirms your agreement to these terms. If you have any questions please contact us at: privacy@moleskine.com. close
ツールバーへスキップ

Всички искаме да създаден една неповторима коледна украса с наближаването на един от най–хубавите празници в годината – Коледа. Искаме да украсим домовете си и да създадем една коледна приказка, в която да се потопим. Уютен дом, за нас и за близките ни, в който се усеща коледния дух.

Снимки: home-design.bg

Направи си сам коледна украса – вариант 1

коледна украса

Необходими материали за изработка на коледно гномче:

  1. Шишарки (големи и малки);
  2. Горски мъх (за едно гномче е необходимо парче около 20/20см);
  3. Пресован памук на топчета (може да използвате или дървени топчета, помпон или каквото имате подходящо за носле);
  4. Тънка тел;
  5. Силиконов пистолет;
  6. Дървена подложка (или някаква друга подходяща за целта);
  7. Вълна за брадата (може да замените с прежда, памук или каквото на вас ви допада).

Увийте горския мъх, както се увива фуния за слънчоглед, нанесете силикон към отвора на фунията и залепете към една от големите шишарки, така че да заприлича на шапка. След това увийте цялата шапка с тел, като започнете от основата и, като колкото по нагоре отивате, толкова повече пристягате, за да се оформи самата шапка.

необходими материали за украсата

необходими материали за украсата

Взимате малко вълна (или това което сте решили да използвате, като материал) и залепвате брадата на вашия гном, следват нослето, папулката и накрая да фиксирате отново със силикон гномчето за дървената подложка (или друга подходяща), за да може да стои изправено. Изработете няколко и си създайте красив гномски кът. Не беше трудно да си направите коледна украса, нали?

коледна украса

коледни кномчета за украса

 

ハックのカテゴリ
この投稿を評価

不適切なコンテンツを報告

同じ作成者の投稿をさらに表示...

コメント

@

最近アクティブではない