We have made necessary updates to our Terms of Use and Privacy Policy. You can view the full details here: Terms of Service and Privacy Policy. The new terms and privacy policy go into effect on August 10th 2016, your continued use of myMoleskine confirms your agreement to these terms. If you have any questions please contact us at: privacy@moleskine.com. close
Skip to toolbar

Самолепящите се PVC панели за стени са популярен избор за декорация на стените във вътрешното пространство. Те са лесни за инсталиране и поддръжка, като предлагат голям избор от цветове и дизайни.

Ето някои от основните характеристики на самолепящите се PVC панели за стени:

  • Материал: PVC панелите са направени от поливинилхлорид (PVC), който е изключително здрав и устойчив на атмосферни влияния и вода.

  • Размери: Панелите са налични в различни размери и дебелини, като най-често използваните са с дебелина между 1 и 3 мм и размери около 60х60 см.

  • Дизайни: ПВЦ панелите за стени са налични в голямо разнообразие от дизайни, които могат да задоволят всеки вкус и стил на интериора. Те могат да бъдат с имитация на дърво, камък, тухла, мрамор и други.

  • Цветове: PVC панелите за стени са налични в широка гама от цветове, включително бели, черни, сиви, кафяви, червени, зелени, сини и много други.

  • Инсталация: Панелите са лесни за инсталиране и се монтират върху гладки и чисти повърхности. Те могат да се режат и оформят лесно с помощта на остър нож или ножица за метал.

  • Поддръжка: PVC панелите за стени са лесни за почистване и поддръжка. Те могат да се почистват с мека кърпа и препарати за почистване на стени.

  • Цена: Цената на самолепящите се PVC панели за стени е различна в зависимост от дизайна, размера и качеството на продукта. Те са обаче по-достъпни в сравнение с други декоративни материали като тапети или плочки.

Самолепящите се PVC панели за стени предлагат много предимства и са отличен избор за тези, които търсят бързо и лесно решение за декорация

Hacks category
Tags
More posts from the same author...

Comments

@

Not recently active